Počela adaptacija i rekonstrukcija
dijela prostora Agencije PREDA-PD
u cilju kreiranja resursnog centra

0 Comments

U sklopu projekta „REPRO“  u  petak 14.05.2021. godine počeli su adaptacijski radovi na dijelu prostora Agencije PREDA-PD u cilju kreiranja resursnog centra. Uspostavljanjem ovog centra ojačaće se kapaciteti za podršku Klasteru „DRVO-PD” i poslovnim subjektima iz prijedorske regije.

“Resursni centar” će pružati besplatne konsultanske usluge poslovnim subjektima  vezane za mnoge teme kao što su digitalni marketing, odnosi sa javnošću  i zaštita ličnih podataka u toku trajanja projekta. U  sklopu ovog centra na usluzi će biti i korištenje multimedijalne sale i prostora za rad za potrebe poslovnih subjekata da se na najbolji mogući način predstave postojećim i potencijalnim kupcima, partnerima i investitorima. Takođe, poslovnim subjektima će na usluzi biti i korištenje izložbenog prostora u show room-u radi lične prezentacije proizvoda i usluga.

Površina prostora Agencije obuhvaćena adaptacijom je oko 200 m2. Adaptacijom prostora Klaster „DRVO-PD“ i poslovni subjekti sa prijedorske regije će dobiti moderan prostor za poslovne svrhe. Za potrebe izrade projektne dokumentacije i adaptacije prostora angažovani su lokalni dobavljači.

Kako će izgledati resursni centar pogledajte u galeriji: